12 жовтня 2000

Архів

Новини
21:26
Узбекистан зробив пропозицію, від якої важко відмовитися
Стратегічний партнер України по ГУУАМ Узбекистан не залишить в біді. Ташкент запропонував Кучмі свої нафту та газ. Правда, його ще треба добути, і зробити це повинна Україна.
20:51
Пінчук зрідниться з російським олігархом
Московська компанія "Альфа-Еко", що входить до імперії російського олігарха Михайла Фрідмана, має намір купити пакет акцій "Інтерпайп", яку прямо пов'язують з українським олігархом Віктором Пінчуком.
19:53
Віце-прем‘єрка зачарувала "Ітеру"
Компанія "Ітера" у середу повністю відновила постачання газу ТЕС України. Як кажуть, трапилося це завдяки особистому втручанню Юлії Тимошенко.
18:37
У Лазаренка знову є шанс
У четвер адвокати Павла Лазаренка знову спробують звільнити свого клієнта на поруки. В цей день у Сан-Франциско о другій годині пополудні має поновитися засідання окружного суду, який розглядатиме клопотання адвокатів екс-прем‘єра.
17:23
МВФ, як капризне дівчисько, ніяк не визначиться
Відновлення кредитування МВФ залежить не від виконання меморандуму, а від симпатій, політичної волі Фонду, його ставлення до України. Саме таке складається враження, розказав у інтерв‘ю УП радник президента з економіки та новопризначений член ради НБУ Анатолій Гальчинський.
14:20
Заборона красти газ викликана майбутніми переговорами з Путіним і тиском ЄС
Якщо глава України Леонід Кучма починає метати громи і блискавки на адресу тих, хто самовільно запускає руку в трубопроводи з російським газом, це означає, що не за горами його зустріч з російським президентом.
13:34
Силовики випереджають олігархів за ступенем впливовості
На політичному Олімпі практично без змін, якщо не вважати, що впливовість силовиків в Україні зростає на шкоду впливовості олігархів.