18 січня 2001

Архів

Новини
19:08
Терор розпочався?
Обшуки у прихильників соцпартії носять просто брутальний характер. Як вже писала УП, у четвер зранку до одного з помічників депутата від СПУ Валентини Семенюк Миколи Рудьковського ввалилася група міліціонерів, зламавши вхідні двері.
17:57
Чергова провокація СБУ
Як хотілося б вірити, що Гія живий… Таку надію нам кожний раз дарує СБУ. Ось і зараз СБУ розповсюдила новину про те, що Георгій Гонгадзе разом із сім'єю майора Мельниченка зверталися з проханням про візу в Чехію.
14:01
Верховна Рада: Зона, вільна від мажоритарщини
Парламент хоче обиратися тільки за партійними списками. Верховна Рада в четвер у цілому ухвалила закон про вибори народних депутатів на пропорційній основі. Доля впровадження нових виборчих правил тепер у руках "гаранта", який полетів на три дні до Німеччини.
13:21
АКЦИЯ "УКРАИНА БЕЗ КУЧМЫ"
Місцева влада Миколаїва при сприянні правоохоронних органів вживає репресивних заходів до учасників акції "Україна без Кучми" в регіоні. Владних чиновників особливо обурив факт встановлення біля пам"ятника Визволителям намету імені Гонгадзе.
12:48
Міліція шукає касети Мельниченка
Правоохоронні органи перейшли у наступ. У своєму бажанні "знайти і знешкодити" касети Мельниченка, на яких зафіксований план Кучми з дискредитації Тимошенко, органи переступили межу.
12:47
Країна Кучми-переможця
Рівень довіри до Кучми від касетного скандалу аж ніяк не постраждав. У найближчі півроку Україні не загрожує соціальний вибух. Як і раніше, майже кожний другий йому зовсім не довіряє. І якби вибори президента відбулися сьогодні, він міг би розраховувати всього на 8% виборців. А обрали б, швидше за все, Ющенка.
11:08
Фальшива більшість
Весела у нас виходить імплементація. Найбільш пропрезидентска за усі часи Рада не змогла внести в порядок денний законопроект про більшість. Парламент також не підтримав проект закону про зміни Конституції, який був проголосований минулої сесії. Тепер імплементація почнеться наново.