17 січня 2001

Архів

Новини
20:30
Коротке замикання ПРП
Партія "Реформи і порядок" – дивна партія, яка одночасно робить крок уперед і тут же задкує назад. Спершу ПРП зміцнює свої ряди відомим і шановним на Заході політиком Борисом Тарасюком. І слідом лідер партії заявляє, що не буде брати участь в коаліції правих партій, ослабляючи тим самим весь націонал-демократичний фронт. Такий собі вальс.
19:47
АКЦИЯ "УКРАИНА БЕЗ КУЧМЫ"
17 січня у Донецьку 9 організацій політичних партій розбили наметове містечко на центральній площі ім. Леніна. У числі організаторів - Соціалістична партія, УНА, "Собор", УРП, СДПУ (Буздугана) і український комсомол. Вимоги наметників -"Україна без Кучми".
18:44
Планується надзвичайне засідання РНБО щодо ситуації в країні
Активізація опозиції і антипрезидентські акції всерйоз стурбували президентську адміністрацію. Події у політичному житті країни найближчим часом стануть темою позачергового засідання Ради національної безпеки і оборони України.
17:20
Прокурор, бандити і олігархи
Суркіс, Волков, Пресман, брати Савлохови, Авдишев, Череп... Всі ці люди так чи інакше були пов'язані з Юрієм Гайсинським, прокурором Києва, якому пророкують місце Потебенька. Збір і "злив" компромату здійснював російський сайт FLB. У інтерв'ю УП Гайсинський все спростував і назвав можливих замовників "наклепу".
13:21
Чи піде Кучма на зустріч "тіньовим колам"?
Тимошенко чекає на рішення президента щодо її долі. Ющенко мовчить, тому віце-прем'єр вимушена сама захищати себе. Якщо президент Кучма погодиться з рекомендацією генпрокурора про усунення її від посади, це буде означати, що її відставки "домоглися тіньові кола України".
11:43
Потебенька - у відставку, Кравченка - "на килим"
Прихильники і союзники Тимошенко у парламенті перейшли у наступ. Фракція "Батьківщина" зажадала негайно заслухати звіт генпрокурора України та звільнити з посад всіх у керівництві генпрокуратури, хто "служить інтересам бандократії у вищих ешелонах влади".
11:12
І Ющенко туди ж…
Народ, який істерично вимагає імплементації, отримав в свої ряди ще одного прибічника. У середу прем'єр Ющенко від імені уряду попросив парламентську більшість 18 січня втілити в життя результати квітневого референдуму. Крім того, він готовий обговорювати питання коаліційного уряду вже наступного тижня.