19 червня 2000

Архів

Новини
19:45
Шахтарі Донбассу встали на захист Тулуба і вимагають відставки уряду
Незалежна профспілка гірників Донбасу вимагає відставки уряду Ющенка. У спеціальній заяві, прийнятій на раді представників профспілки в понеділок, відповідальність за ситуацію в паливно-енергетичному комплексі покладається "особисто на прем'єр-міністра України Віктора Ющенка"
19:00
Подолавши огиду, Тимошенко прийшла на ефір з Суркісом
"Ми вважаємо, що передача вдалася. Для нас найголовнішим було - не увійти у "клінч" рівноправної дискусії за принципом "сам дурень" з людиною, яка за своїми морально-етичними якостями, політичним статусом, загальнолюдськими нормами навіть не наближається до Юлії Володимирівни", - вважають у прес-службі Юлії Тимошенко. Прес-служба не жаліла висловів з приводу недільного ефіру.
18:00
Скандальний "Епіцентр"
У всіх, хто мав можливість подивитись у неділю ввечері "Епіцентр", ця програма, ймовірно, залишила неприємне відчуття. У студії, в якій навіть через екран просто фізично відчувалися розряди, доводили свою правоту Григорій Суркіс і Юлія Тимошенко.
10:00
Антропологія свідомості
У неділю ввечері глядачі каналу 1+1 і, зокрема, програми "Епіцентр", стали свідками конфлікту, якій очевидно змінить не лише конфігурацію взаємин всередині української еліти, а й закладе принципово новий критерій оцінки сучасних політичних реалій у свідомість політично активних громадян.