28 вересня 2000

Архів

Новини
20:44
Свобода слова в Україні зацікавила Раду Європи
Представники Парламентської асамблеї Ради Європи дуже цікавилися, чи є в Україні свобода слова. Тому хочуть вислати сюди своїх місіонерів.
20:26
Убозтво як норма життя
Не всі, хто працюють і отримують зарплату в Україні, можуть прогодувати себе і свою сім'ю. За даними профспілок кожний другий українець, що працює, отримує зарплату нижче прожиткового рівня, а кожний третій - знаходиться у вимушених неоплачуваних відпустках або працює в режимі неповного робочого дня.
20:11
Україна готується жити без МВФ
Програма розширеного фінансування, якщо колись і буде відновлена, напевно залишиться останньою кредитною лінією МВФ для України. Празький самміт став зборами могильників МВФ зразка 1990-х років. Крамарка закрилася.
17:12
Україна стає на шлях авторитаризму?
Внесення змін до Конституції України може призвести до встановлення авторитаризму в Україні. Такий висновок робить Central Europe Review після ознайомлення з можливим політичним ландшафтом України.
15:14
СБУ знайшла російський слід у заколоті
СБУ продовжує викорчовувати бур‘ян державного перевороту. Проти одного з активістів російської патріотичної опозиції Олександра Козлобаєва в Україні порушене кримінальну справу.
13:40
ОБСЄ хоче знати правду по "справі Гонгадзе"
Представник ОБСЄ з дотримання свободи засобів масової інформації Фраймут Дуве звернувся з листом до Бориса Тарасюка, де попросив голову МЗС поінформувати його про кроки, зроблені для пошуку Георгія Гонгадзе.