30 листопада 2000

Архів

Новини
21:36
Влада зробить все, щоб аудіозапис не став доказом вини Кучми
Поки суд да справа, експерти вже висловлюються з приводу можливості представлення плівки Морозу як доказа вини президента у суді - буквально.
20:29
Морозу є що сказати у суді
Слідча комісія Лавриновича з розслідування обставин зникнення Гонгадзе підготувала проект постанови парламенту про проведення за кордоном незалежної експертизи аудіозапису, обнародуваного Олександром Морозом.
13:41
Проти Мороза порушено кримінальну справу?
За фактом наклепу у скоєнні тяжкого злочину Печерський районний суд Києва вирішив порушити кримінальну справу. За словами скандальновідомого голови суду Миколи Замковенка, справу порушено, але "не проти конкретно Мороза".
13:37
"Ця інформація ще більш шокуюча, ніж Уотергейт…"
Міжнародна організація "Репортери без кордонів" і керівник групи Европарламенту по зв'язках з Україною Ян Марінус Вірсма виступили з різкими заявами на адресу української влади.
12:38
Що спільного між Кучмою і Лукашенком?
"Так ось, щоб не мучилися більше журналісти з приводу цих всіх гучних справ і злочинів, я хочу заявити наступне. Так, я винен, що це сталося в країні. Я, тому що я президент, і більше не шукайте винних", - це слова Лукашенка.
11:58
Більшість бажає знати, чи правду казав Мороз
11 депутатів парламенту України, що представляють практично всі фракції і групи парламентської більшості, вимагають від голови парламенту Івана Плюща терміново створити тимчасову слідчу комісію для перевірки заяви Олександра Мороза з приводу "так званих "замовників" зникнення журналіста Георгія Гонгадзе".