29 листопада 2000

Архів

Новини
14:25
"Шелл" запрошує "Газпром" покерувати українською трубою
Британо-голландська компанія "Шелл" сама пропонує взяти під контроль український газопровід. В інтерв‘ю УП представник компанії розповів, на яких умовах "Шелл" готовий експлуатувати вітчизнянe трубу.
13:19
Хочете почути, як Кучма доручає викрасти Гонгадзе?
Тепер ви можете не тільки прочитати, але і почути аудіозапис розмов Кучми з Володимиром Литвином і Юрієм Кравченком.
12:41
Юлія Тимошенко також давала хабарі?
Юлія Тимошенко фігурує у карній справі, порушеній російською Генеральною прокуратурою відносно колишнього замміністра оборони Росії по тилу Вячеслава Литвинова "як особа, яка передавала гроші для хабаря".
11:28
"Все це правда", каже Мороз
Олександр Мороз закликав парламент звернутися до посольства США з проханням про незалежну експертизу тіла, знайденого в Тараще. "Нам необхідно знати істину, щоб захистити правду, захистити честь держави", - заявив Мороз.
10:53
МВС і СБУ просто "обурені"
Заяву Мороза і скандал, що пішов за цим викликав бурхливу реакцію в тих, кого він звинуватив. Із спеціальними заявами виступили всі причетні до обнародуваних діянь прес-служби, в кожному з яких в обов'язковому порядку була присутня фраза "прес-центр такий-то уповноважений заявити".
10:19
"Справа Гонгадзе" буде передана до суду, стверджує Литвин
Глава адміністрації президента Володимир Литвин має намір звернутися до суду з позовом про захист честі і достоїнства проти Олександра Мороза, який прямо звинуватив президента, Литвина і Юрія Кравченка у причетності до зникнення Гонгадзе.