31 серпня 2001

Архів

Новини
20:43
Кучма призначив намісника у ПЕКу
Оклад в 370 гривень і титул держсекретаря Міністерства палива і енергетики на наступні п'ять років – якщо, звичайно, обійдеться без фатальних помилок – отримав у п'ятницю глава Житомирської обладминистрации Володимир Лушкін.
18:59
Прем'єр і голова НБУ направили до МВФ листа для отримання нових кредитів
17:55
Кравченко відмовляється спілкуватися з пресою
16:55
Стан побитого в Луганську телеоператора залишається важким
16:29
Перед посольством США у Києві була попереджена спроба самоспалення
14:42
Зелені Рабіновича: вже зареєстровані
Зізнаюся, ніяк не чекав, що моя скромна аналітична замітка про можливі передвиборні спекуляції на екологічній проблематиці викличе таку бурхливу реакцію прес-служби Української партії зелених. На жаль, виливаючи в полемічному завзятті своє обурення, Прес-служба УПЗ не удостоїлася спростувати ані переважну більшість наведених в моїй замітці фактів, ані загальну логіку міркувань.
14:04
Праві починають дратувати один одного
Те, що передвиборчий "шлюб" Ющенка та Тимошенко залишається тільки красивою love-story для політичних белетристів, а не життєвою прозою, знайшло чергове підтвердження у п'ятницю.
13:03
Помер ще один гірник, постраждалий від вибуху на шахті ім.Засядька. Врятовано шахтарів, які опинилися під завалом на шахті "Червоноармійська-Західна №1"
12:29
Тепер Кучма буде контролювати "справу Солтиса"
Кучма за доброю традицією взяв на особистий контроль… справу Солтиса. За словами міністра закордонних справ Зленка, перед МЗС "гарант" поставив завдання "забезпечити об'єктивне та неупереджене ставлення" до українця. У четвер в Сакраменто було проведено перший допит Солтиса.