Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лазаренко спростовує заяви Генпрокуратури

Середа, 8 листопада 2000, 11:18
Павло Лазаренко називав "безпідставними" звинувачення Генеральної прокуратури України "в його причетності до хабарів, які він начебто одержував від громадянина Олександра Тимошенко".

В заяві адвокатів Лазаренка Марини Долгополої та Віктора Ніказакова, що надійшла до УП, стверджується, що "Лазаренко ніколи не мав ділових або інших стосунків з Олександром Тимошенко".

"Припущення Генеральної прокуратури України стосовно руху коштів корпорації ЄЕСУ не мають ніякого відношення до Павла Лазаренка. Використовуючи ту ситуацію, що Павло Лазаренко на сьогодні не має можливості особисто захиститися від необґрунтованих звинувачень та спростувати неправдиві відомості про нього, Генеральна прокуратура України вже не перший раз вчиняє дії, в результаті яких Лазаренко змушений доводити свою невинність", - йдеться у заяві адвокатів.

На теперішній час Павлу Лазаренку та його захисникам нічого не відомо про офіційне пред’явлення нових обвинувачень. "Тому поспішне оприлюднення цієї недоведеної в законному порядку інформації через ЗМІ викликало протест збоку Лазаренка".

Тому екс-прем'єр закликає Генеральну прокуратуру України "припинити антиконституційні дії проти нього та вимагає безмовного дотримання норм кримінально-процесуального законодавства при розгляді його питання".

Про те, в чому звинувачує Генпрокуратура Лазаренка читайте тут

Лазаренко брав хабарі від Тимошенка

Лазаренко не мінятиме місце проживання

Навіщо Потебеньку американський президент

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...