Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Знову зник екс-віце-президент "Слов'янського" Фельдман

Неділя, 2 вересня 2001, 14:41
Адвокат колишнього віце-президента банку "Слов'янський" Бориса Фельдмана Андрій Федур заявляє, що поки не може встановити місце знаходження свого підзахистного, якого, як він припускав, в цієї ночі могли випустити на свободу.

Зі слів Федура, ще в п'ятницю увечері "податкова забрала" Фельдмана з ізолятора тимчасового утримання на Поділлі, "а в слідчий ізолятор його не доставили".

"Ми його учора цілий день шукали, але знайти його не змогли", - повідомив Федур.
Він стверджує, що податкова адміністрація, до якої він звернувся, "жодної інформації не дає".

Департамент виконання покарань, до якого також звернувся адвокат, пообіцяв навести довідки, де може перебувати Фельдман, однак на 11.00 неділі інформації у нього не було.

Борис Фельдман був арештований в березні минулого року, після того, як було порушено кримінальну справу проти посадових осіб КАБ "Слов'янський" за фактами ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах, розкрадання державного і колективного майна в особливо великих розмірах, зловживання посадовим становищем, посадових фальсифікацій. Нанесений державі цими діями збиток оцінюється на суму понад 300 мільйонів гривень.

21 серпня суддя Печерського місцевого суду винесла рішення про звільнення Фельдмана з-під варти, однак, він був відразу ж затриманий знову співробітниками податкової поліції, оскільки Київський апеляційний суд відмінив постанову суду про звільнення.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування