Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Наближається Громадянський Форум

Четвер, 7 лютого 2002, 14:49
16 лютого в Україні відбудеться масштабний Громадянський форум. Організатор цієї події - Міжнародний фонд "Відродження", а не представники влади. Однак на форумі із задоволенням послухають і цих товаришів, тим більше що їм є що сказати на тему Громадянського суспільства.

Форум проводиться з метою "організації скоординованої (комплексної) кампанії громадських організацій України для забезпечення демократичних виборів до Верховної Ради України, органів місцевого самоврядування та міських голів, а також аналізу та визначення ролі і функцій громадських організацій у забезпеченні прозорого виборчого процесу в Україні".

У рамках Форуму відбудуться пленарні засідання, тематичні круглі столи, презентація Всеукраїнського моніторингового комітету, робочі засідання для обговорення шляхів співпраці і методики реалізації мережевих передвиборних проектів.

У роботі Форуму візьмуть участь понад 300 представників громадських організацій з усіх регіонів України, міжнародні консультанти та представники: донорських організацій; дипломатичного корпусу; політичних партій та виборчих блоків; партнерських структур з країн Центрально-Східної Європи а також закордонні політики, громадські діячі, гості і журналісти.
Зокрема, на Форм запрошений Каротерс, який із задоволенням прийняв пропозицію.

Керуючись наміром забезпечити якнайширше представництво громадських організацій з усіх регіонів України Оргкомітет Форуму оголошує відкриту акредитацію для представників усіх зацікавлених НДО.

Передбачено, що до участі у Форумі будуть запрошені по одному представнику від кожної акредитованої громадської організації не залежно від рівня реєстрації та території діяльності.

Якщо кількість заявок перевищить кількість можливих учасників, Оргкомітет Форуму здійснить конкурсний відбір заявок, керуючись принципами рівного представництва регіонів, досвіду участі в реалізації передвиборних програм, участі в діяльності передвиборчих коаліцій і об'єднань НДО.

Повну інформацію про форум, анкету і заявку на участь можна отримати тут

За скандалом з 1+1 дехто бачить руку Омельченка, а хтось - вухо СДПУ (О). Про перебіг подій, версії та припущення, про скандали та їх появу в пресі – читайте в новому проекті ППП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
12:04
Росіяни вдарили КАБами по промисловому об’єкту у Сумах
11:57
Споживання електроенергії зросло на 3,8%: в енергосистемі зберігається дефіцит – "Укренерго"
11:55
фотоЗ Таллінна до Києва: естонський депутат розпочав велопробіг, щоб зібрати гроші для ЗСУ
11:55
День після Чорнобилю. Як "Динамо" обіграло "Спартак" на переповненому 100-тисячному стадіоні
11:50
РосЗМІ: У Росії різко зросла кількість вакансій для людей з інвалідністю на тлі війни в Україні
11:39
відео"Патрулювала" кордон: прикордонники помітили рись у Карпатах
11:32
За 2023 рік перевізникам компенсували лише 6% витрат за пільговиків – Мінвідновлення
11:25
фотоРосіяни атакували КАБами Харківщину, серед постраждалих — діти
11:12
фотоУ Стокгольмі відкрився другий фестиваль "Українська весна"
11:05
відео Зеленський в річницю аварії на ЧАЕС закликав світ тиснути на Росію, щоб звільнити ЗАЕС
Усі новини...