"ЗаєдУ" на виборах посяде третє місце, але утворить найбільшу фракцію

П'ятниця, 8 лютого 2002, 13:50
На виборах до парламенту 2002 року немає "блоку Кучми". Так заявив на прес-конференції голова Інституту політики, кандидат у депутати України за списком "Нашої України" Микола Томенко.

На думку політолога, ключовими словами "відмежування" Кучми від блоку "ЗаєдУ!", який називають пропрезидентським, стала пропозиція Кучми міністрам і чиновникам піти у відпустку. Проте Томенко також зазначив, що Кучма буде співробітничати зі "всіма блоками потроху – Демсоюз і ДемПУ, "Жінки за майбутнє", Партія Зелених України, тощо".

Томенко також зазначив, що "за такого величезного ресурсу, який має блок "За єдину Україну!" показники рейтингу його відносно невеликі. За прогнозом політолога, блок посяде третє місце, після "Нашої України" та Комуністичної партії України, набравши 4-6 відсотки голосів. На думку Томенка, "третє місце стане просто успіхом для "ЗаєдУ!".

У парламенті "ЗаєдУ!" буде першою або другою фракцією за чисельністю - такий прогноз зробив Томенко. При чому, головним чином депутати, які потраплять до парламенту, будуть обрані не за партійним списком, а за мажоритарними округами.

Pravda.com.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування