Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах зайвий раз присяг Кучмі і наказав нейтралізувати реваншистів

Субота, 9 лютого 2002, 14:50
Чітка вертикаль президентської влади має бути збережена в Україні в тій складній ситуації, коли необхідна ретельна координація дій на всіх рівнях, вважає прем'єр-міністр України Анатолій Кінах.

У суботу, виступаючи в Дніпропетровську на зустрічі з керівництвом області і кандидатами в депутати від блоку "За єдину Україну!", Кінах підкреслив, що ряд політиків в ході передвиборчої боротьби буде пропонувати перехід "до так званої парламентської республіки". За нинішніх умов України такий варіант є неприйнятним, переконаний прем'єр.

Говорячи про передвиборну боротьбу, Кінах зазначив, що в неї вступить широке коло осіб, які за останні роки не можуть мислити себе за стінами парламенту. Вони "готові переступити через мораль і державні інтереси", зазначив один з лідерів "За єдУ".

Він також прогнозує участь у виборах значного числа сил, які "прагнуть реваншу". "Ми не повинні дати їм шанс", - сказав він учасникам зустрічі, яка пройшла у Палаці спорту.

На відкритті зустрічі губернатор Дніпропетровської області Микола Швець сказав, що блок "За єдину Україну!" є тією силою, яка зможе реалізувати реформаторський курс президента Кучми.

У цей же день Кінах виступив перед молодим прихильниками блоку "За єдину Україну!", декілька тисяч яких зібралися перед Палацом спорту. У руках молоді люди тримали плакати з гаслами і закликами підтримати блок.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування