Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суперників для теледебатів для Тимошенко добирав сам Кучма. Вона викликає на дуель Медведчука

Вівторок, 5 березня 2002, 11:53
Юлія Тимошенко пропонує Вікторові Медведчуку зустрітися з ним в прямому ефірі на одному з українських телеканалів відповідно до попередніх домовленостей, досягнутих 23 січня під час їх зустрічі на радіо "Свобода". Вона вже звернулася з листом-пропозицією до самого Віктора Медведчука та ведучого програми "Партія, панове" на телеканалі СТБ Романа Скрипіна.

Таку пропозицію вона зробила, "враховуючи те, що лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук, судячи з повідомлень преси, був просто шокований відмовою Віктора Ющенка провести з ним радіодебати", говориться у повідомленні прес-служби блоку Тимошенко.

Тим часом, Тимошенко заявляє, що погоджується на всі теледебати, які їй пропонують, "позаяк на сьогодні – це єдиний спосіб спілкуватися з виборцями, доносити до громадян власну програму дій".

"Як нам стало відомо з достовірних джерел, деякі телевізійні канали, що оголосили про проведення теледебатів між представниками політичних партій і блоків-учасників виборчої кампанії, приймають рішення про визначення опонентів не самостійно, а під тиском адміністрації президента та політиків, наближених до глави держави.

Так, адміністрація президента дала "дозвіл" на проведення теледебатів Юлії Тимошенко лише з Наталією Вітренко та представниками "Команди озимого покоління".

Мета подібної "спецтехнології" настільки очевидна, наскільки ж і банальна: з допомогою Наталії Вітренко зірвати дебати, перетворити полеміку на приватно-скандальну суперечку і дискредитувати саму ідею теледебатів, а "Команді озимого покоління" - допомогти підняти рейтинг в полеміці зі значно сильнішим, впливовішим та відомим політиком.

Вищенаведене підтверджується офіційними запрошеннями, що надійшли до Блоку Тимошенко з телевізійних каналів. Так, наприклад, запрошення до теледебатів з Наталією Вітренко надійшли водночас від телеканалів "1+1" та "ICTV". А до теледебатів з лідерами "Команди озимого покоління" - з УТ-1, того ж ICTV та СТБ", говориться у повідомленні блоку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування