Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Маразматики і дебіли" стали на захист Щербаня

Середа, 6 березня 2002, 11:16
Блок Віктора Ющенка "Наша Україна" вважає, що інформація, яка "останнім часом поширюється у засобах масової інформації щодо виборчої діяльності глави Сумської облдержадміністрації, голови Ліберальної партії України Володимира Щербаня" є суперечливою.

У розмові з керівником штабу Петром Порошенком та заступником керівника штабу, політичним координатором блоку Романом Безсмертним Щербань заявив наступне.

По-перше, до випуску агітаційних календарів, на яких його портрет зображено поруч із символікою блоку "За єдину Україну!", Щербань не має жодного стосунку. Ці матеріали випущені за ініціативою кандидатів у народні депутати, без погодження з ним.

По-друге, Щербань відкидає повідомлення, поширені у ЗМІ з провокаційною метою, про наради, на яких він начебто агітував за блок "За єдину Україну!" і негативно висловлювався про блок "Наша Україна" та його лідера. Він зазначив, що влада не є суб’єктом виборчого процесу і Сумська облдержадміністрація не повинна втручатися у виборчу кампанію. Щербань відмежувався від звинувачень у дворушництві.

По-третє, поширення неправдивої інформації про його діяльність Щербань вважає спланованою кампанією, мета якої - посварити його з іншими учасниками блоку. Ці наклепи та провокації він оскаржуватиме в судовому порядку відповідно до чинного законодавства України, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Читайте також:

11 березня дивіться компромат на Ющенка, або за кого агітує Щербань?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...