Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У місцях появи Мороза ламаються тролейбуси і починаються ремонти залів

Субота, 9 березня 2002, 14:37
Соціалістична партія України відзначає перешкоджання з боку місцевої влади центральних регіонів країни в проведенні зустрічей лідера СПУ з виборцями.

Як повідомляє прес-служба партії, 8 березня Олександр Мороз в ході передвиборної поїздки по Дніпропетровській області зустрівся з виборцями Нікополя, Дніпропетровська і Новомоськовська. Жодна із зустрічей з жителями цих міст, зазначили в прес-службі, "не обійшлася без опору місцевої влади".

Зокрема, в Дніпропетровську Морозу відмовили в наданні будь-яких приміщень для зустрічей з виборцями, а коли завдяки зусиллям кандидата в народні депутати Леопольда Табурянського зустріч з мешканцями міста була організована в залі молодіжного центра імені Висоцкого, за 2 години до її початку було припинено рух тролейбусного маршруту, яким можна було туди дістатися. Незважаючи на це зал на 500 місць був переповнений, повідомляє прес-служба.

Наступна зустріч - з виборцями Новомоськовська - відбулася під відкритим небом, оскільки влада відмовилася надати для неї місцевий будинок культури, посилаючись на ремонт, хоч напередодні він працював.

7 березня, Мороз зустрічався з виборцями Кіровоградської області, а також м. Жовті води і Кривий Ріг Дніпропетровської області. У Кіровоградській області у смт. Ольшанка і Добровеличківка в будинках культури, де проходили зустрічі, глави місцевих райдержадміністрацій "давали команди відключати світло", і вони частково проходили в темних залах.

У суботу лідер СПУ завершує чотириденний передвиборний тур центральною Україною. Мороз також зустрінеться з виборцями м. Токмака і Бердянська (Запорізька обл.).

Тим часом сам Мороз заявив про плани подати до Верховного суду позов на рішення Центральної виборчої комісії про оголошення попередження СПУ в зв'язку з передвиборним агітаційним матеріалом, що вийшов в ефірі УТ-1.

Про це заявив лідер соціалістів Олександр Мороз в суботу на зустрічі з виборцями Запоріжжя.

Мороз відкинув обвинувачення 8 політичних партій і блоків, що містяться в скарзі, поданій ними до ЦВК, в "некоректному виступі" СПУ на УТ-1 в рамках передвиборчої агітації за рахунок коштів держбюджету і заявив, що вважає попередження Центрвиборчкому невиправданим. "Обвинувачення торкалися нецензурщини, однак, моїх слів там немає. Верховний суд повинен був би винести попередження президенту, оскільки в агітаційному ролику партії звучить його мова", - іронічно сказав він.

Інтерфакс-Україна-Вибори

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування