На цьому тижні Піскун не стане генпрокурором, вважає Томенко

Понеділок, 1 липня 2002, 15:23
Народний депутат Микола Томенко вважає, що в разі, якщо Президент України наполягатиме і голосування щодо подання на призначення генерального прокурора голосуватиметься у цей четвер, то воно, скоріше за все, буде негативним, і кандидат у генпрокурори Святослав Піскун не набере 226 голосів.

Про це політолог сказав у понеділок в інтерв'ю УНІАН. Свою точку зору Томенко пояснив тим, що щонайменше 4 фракції наведуть достатньо серйозних аргументів стосовно неоптимальності призначення Піскуна на цю посаду.

"В усякому разі дискусії, які відбуваються сьогодні в кулуарах ВР, засвідчують, що і КПУ, і "Наша Україна", і БЮТ, і СПУ мають багато застережень стосовно тих чи інших справ і значного ступеню політизації, що допускалася Піскуном на попередніх посадах", - додав Томенко.

На його думку, логічнішим було б з боку Піскуна як кандидата на посаду генпрокурора зустрітися з лідерами фракцій та базових комітетів і постаратися відвести критику, що лунає на його адресу, або пояснити свою позицію. Томенко переконаний, що лише у такому випадку реально виносити це питання на голосування, але вже на наступний четвер, 9 липня.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування