Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До вересня у нас буде більшість. З "Єдиної" і "Нашої України"

Вівторок, 9 липня 2002, 16:57
У Верховній Раді України триває збір підписів під угодою про створення парламентської більшості, повідомив у вівторок агентству Інтерфакс-Україна лідер депутатської групи "Народний вибір" Микола Гапочка.

У той же час відповісти на питання, скільки фракцій і депутатів вже поставили підписи під документом Гапочка не зміг.

За словами депутата, у понеділок, коли його група приєдналася до угоди, таке бажання виявили 8 депутатських груп і фракцій, зокрема, фракція СДПУ(О), фракції і групи, сформовані на основі "Єдиної України".

Гапочка засумнівався у тому, що більшість буде створена до кінця поточної сесії (12 липня), передбачивши, що це може статися на початку другої сесії у вересні.

За словами депутата, йому відомо про створення більшості на основі пропрезидентських фракцій і про те, що у неї, очевидно, ввійдуть приблизно 240 депутатів. Гапочка не виключив приєднання до угоди ряду депутатів з фракції "Наша Україна".

В інтерв'ю агентству представник фракції Компартії Адам Мартинюк повідомив, що "йому відомо про збір підписів під угодою", але до комуністів з такою пропозицією "не зверталися".

Він зазначив, що, за його даними, ініціатива про створення більшості до кінця поточної сесії походить від президента України.

Факт збору підписів під угодою про створення більшості підтвердив перший віце-спікер Верховної Ради Геннадій Васильєв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування