Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Толочко відбивається від Тимошенко, яка його "зацькувала"

Субота, 2 листопада 2002, 21:56
Народний депутат України Петро Толочко звернувся з відкритим листом до лідера фракції БЮТ Юлії Тимошенко в зв'язку зі "цькуванням", яке розгорнулася після виходу депутата з фракції блоку.

Академік-історик Петро Толочко відкидає обвинувачення в тому, що його банально купили, і вихід з БЮТ пояснює незгодою з методами опозиційної діяльності Тимошенко, моральними установками лідера фракції.

"Україна не повинна так дорого платити за Ваші непомірні амбіції. Тому і відмовився брати участь в руйнівних для української стабільності діях опозиції. Та й і не вірю в чистоту її помислів", - пише Толочко у відкритому листі.

Як повідомлялося, на початку жовтня з фракції Блоку Юлії Тимошенко вийшли депутати Василь Онопенко, Сергій Правденко і Петро Толочко. Перед цим вони вступили до парламентської більшості.

Василь Онопенко пояснив свій вихід бажанням стати членом Верховного суду. У той же час Онопенко підкреслив, що у двох народних депутатів, які вийшли з фракції БЮТ - Сергія Правденка і Петра Толочка – "зовсім інші мотиви" для виходу з фракції.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...