Кучму та його адміністрацію критикують всі, крім центрального телебачення

Понеділок, 4 листопада 2002, 12:39
Президент України та його адміністрація лідирують серед ряду структур влади по кількості негативних матеріалів, що опублікували українські ЗМІ протягом тижня з 26 жовтня по 1 листопада, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За даними Головного управління інформаційної політики президентської адміністрації, за тиждень критично про президента і його адміністрацію написали 13 центральних газет, 30 - регіональних, розмістили сюжети 4 регіональні телекомпанії, 6 центральних і 6 регіональних радіостанцій, 5 інтернет-видань. Як і на позаминулому тижні, ГУІП не повідомляє, чи з'являлися критичні матеріали про Кучму й АП на центральному телебаченні.

Тим часом негативні матеріали про діяльність Кабінету міністрів розмістили 5 газет, 9 телекомпаній, 2 радіостанції, 4 інтернет-видання.

Державну податкову адміністрацію критикували 5 газет, 1 радіостанція і 3 інтернет-видання; Генеральну прокуратуру - 6 газет; Рада національної безпеки й оборони - 2 газети і 2 інтернет-видання.

Як повідомлялося, ГУІП щодня проводить моніторинг понад 1,5 тис. засобів масової інформації країни. Один з основних його параметрів - критичні матеріали про діяльність президента, його адміністрації, органів виконавчої влади. При цьому вивчаються матеріали ЗМІ різного рівня - від районних до центральних, серед яких газети, телекомпанії, радіостанції, інтернет-видання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування