Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму викрали депутата

П'ятниця, 8 листопада 2002, 14:29
Зник депутат Верховної Ради Криму Микола Котляревський. Як повідомляє ЦГЗ ГУ МВС України у Криму, у четвер о 20:30 вечора до правоохоронних органів Євпаторії подзвонила секретарка депутата ВР АРК Миколи Котляревського і повідомила, що коли він виходив з роботи, вона почула шум, і їй здалося, що на нього напали.

Співробітники міліції, які приїхали на місце, виявили відкритий автомобіль депутата з ключами у замку запалювання. Самого Котляревського на місці не було. Вдома він також не з'явився. Зараз в Євпаторії працює слідчо-оперативна група, яка з'ясовує всі обставини зникнення.

Микола Котляревський - помітна у Криму фігура. Його ім'я отримало скандальну популярність після того, як він був арештований 28 грудня 1998 року. Як заявляв у той час тогочасний начальник кримської міліції (нині голова Держкомітету у справах національностей) генерал Геннадій Москаль, Котляревського знали у злочинному світі під кличкою "Коля-Котлета" і "Коля-вбивця".

Міліція тоді пред'явила йому обвинувачення у здійсненні злочинів, передбачених статтею 93 (умисне вбивство при обтяжувальних обставинах), 102 (умисне нанесення тілесних пошкоджень середньої важкості), 143 (шахрайство) і 144 (здирництво) Кримінального кодексу України.

Депутат провів за гратами більше року, але потім Верховний суд України виправдав його по всіх обвинуваченнях. У березні 2002 року він знову був обраний кримським депутатом.

Міліція поки не дає жодної версії його зникнення, хоч, за деякими даними, останнім часом над Котляревським явно збиралися хмари - нещодавно в Євпаторії були обстріляні його люди.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування