Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПІСКУН ПРОДОВЖУЄ ПЛОДИТИ ЦЕНЗУРУ

Середа, 4 грудня 2002, 15:13
Генеральна прокуратура продовжує ігнорувати Конституцію і закони України, не акредитовуючи кореспондентів "Української правди" на заходи за участю керівництва Генпрокуратури.

У середу прес-служба Генпрокуратури відмовилася акредитувати представника УП на прес-конференцію заступника генерального прокурора України Василя Присяжнюка, яка відбудеться 5 грудня.

Прес-секретар генпрокурора Святослава Піскуна Поліна Башкіна повідомила УП, що попереднє рішення відомства залишається у силі.

Раніше вона заявляла, що Генпрокуратура більше не пускатиме на свої заходи кореспондентів УП: "У зв'язку з тим, що ви необ'єктивно висвітлюєте позицію Генпрокуратури, використовуєте інформацію, отриману на прес-конференції, вважаємо недоцільним нашу подальшу співпрацю. Ми проаналізували ваші публікації після прес-конференцій, і прийшли до висновку, що не потребуємо співпраці з вами".

"Інформацію про заходи ви зможете отримати з інформагенцій", - повідомила у середу прес-секретар Піскуна.

Вона відмовилася назвати посадову особу, яка ухвалила рішення про недопуск кореспондентів УП на заходи в Генпрокуратурі. Вона повісила телефонну слухавку на питанні, чи не вважає вона таке рішення порушенням Конституції.

В той же час, у середу в ході парламентських слухань про цензуру генпрокурор Піскун заявив, що його відомство "обов'язково відреагує на офіційну заяву про існування цензури".

"Українська правда"

Читайте також:

Апорт, пане Піскун, ще апорт!

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування