Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка виселяють з офісу

Понеділок, 9 грудня 2002, 14:00
9 грудня у 3-му корпусі заповідника "Софія Київська", де арендує приміщення Віктор Ющенко, відімкнули воду та світло, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Як говориться у повідомленні прес-служби, адміністрація заповідника вдалася до таких кроків без будь-яких пояснень. З посиланням на достовірні джерела прес-служба повідомляє, що 8 грудня керівництву заповідника зателефонували заступники Державного комітету України з будівництва, архітектури та житлової політики Василь Присяжнюк та Анатолій Беркута з вимогою вимкнути світло і воду в 3 корпусі. В цьому корпусі орендують площу три структури, серед яких - Міжнародний фонд сприяння інвестиціям. Керівником однієї з програм Фонду є лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко.

"Фонд сприяння інвестиціям уклав з "Софією Київською" угоду про оренду приміщення, яка діє з 20 червня 2002 року по 20 січня 2004 року. Орендатор виконував усі умови угоди: регулярно сплачував за оренду, в липні 2002 року з дозволу адміністрації "Софії" здійснив ремонт приміщення на суму 152 тисячі гривень. Фонд також надав на потреби заповідника 80 тисяч гривень благодійної допомоги.

Втім, незважаючи на укладену угоду керівництво "Софії Київської", надіслало Міжнародному фонду сприяння інвестиціям повідомлення про припинення оренди. Причини розірвання угоди в листі не вказано.

Формальним приводом для виселення орендаторів 3 корпусу є проведення ремонтних робіт. Однак з достовірних джерел відомо, що проектно-кошторисної документації на ремонт приміщення досі не затверджено. Працівники офісу Віктора Ющенка вбачають у виселенні з приміщення політичний підтекст і розцінюють такі дії як дрібні капості", повідомляє www.razom.org.ua.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування