"Нашоукраїнців" тепер захищатиме Ющенко, Омельченко, Жванія та "інші відомі політики"

Понеділок, 3 листопада 2003, 17:40
31 жовтня Міністерство Юстиції зареєструвало Всеукраїнську громадську організацію "Наша Україна".

Про це повідомив народний депутат Микола Катеринчук, передає прес-служба "Нашої України".

Засновниками організації стали Віктор Ющенко, Роман Безсмертний, Віктор Пинзеник, Микола Катеринчук, Юрій Костенко, Геннадій Удовенко, Юрій Павленко, Іван Плющ, Олександр Омельченко, Олег Рибачук, Микола Мартиненко, Давид Жванія та "інші відомі політики", повідомляє прес-служба блоку.

Катеринчук висловив переконання, що "дане об’єднання незабаром значно зросте і буде невід’ємною складовою майбутньої партії нового типу, яка формуватиметься на основі широкої коаліції демократичних сил".

Він також відзначив, що в створенні всеукраїнської громадської організації "немає нічого надзвичайного – це просто черговий крок у створенні широкої коаліції на підтримку народного кандидата в президенти Віктора Ющенка".

"Форма громадсько-політичного об’єднання дає можливість розгорнути активні дії в багатьох напрямках, зокрема – вести підготовку до президентської кампанії, а також працювати над створенням єдиної партії. Ми хочемо, щоб якомога більше громадян брали активну участь в формуванні дійсно народної української партії, а також в обранні народного президента України", - заявив Катеринчук.

Згідно статуту, метою створення громадської організації є "захист членів "Нашої України" в соціально-економічній та правовій сферах", а також надання "організаційної та інформаційної допомоги фізичним та юридичним особам, які своєю діяльністю сприяють розвитку економічного та інтелектуального потенціалу держави, реалізації соціальних, економічних, наукових, творчих, культурних, інформаційних та інших законних прав і інтересів своїх членів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...