Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКА НЕ ЗБИРАЛИСЯ ВБИВАТИ, А У ДОНЕЦЬКУ ВСЕ БУЛО ЗАКОННО

Середа, 3 грудня 2003, 16:27
Служба безпеки України заявила, що за результатами перевірки СБУ "не отримано конкретних відомостей про погрози або підготовку до посягання на життя" Віктора Ющенка.

Про це зазначається у повідомленні прес-центру СБУ, яка перевіряла за вказівкою президента Кучми заяву Ющенка про підготовку замаху на нього.

"Водночас, в рамках виконання вимог законів "Про боротьбу з тероризмом" і "Про державну охорону органів державної влади України та посадових осіб" СБУ було вжито додаткових заходів, спрямованих на забезпечення особистої безпеки державних діячів України під час їхнього перебування у Донецьку і Львові", - ідеться у заяві СБУ.

"Дії співробітників Служби безпеки України були адекватні динаміці розвитку обстановки, яка складалася, і здійснювалися в рамках чинного законодавства".

СБУ також заявила, що "здійснила, в межах своєї компетенції, ретельну перевірку дотримання законності під час проведення заходів блоком "Наша Україна" у містах Херсоні, Донецьку та Львові".

За словами СБУ, під час цих публічних заходів "протиправних дій, що мають ознаки злочинів, розслідування яких віднесено до компетенції СБУ, не зафіксовано".

СБУ також заявила, що за фактом анонімного повідомлення про замінування Палацу культури "Юність" у Донецьку 29 жовтня регіональним органом СБУ "здійснюються необхідні оперативно-розшукові заходи з метою встановлення зловмисників, які вчинили завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян".

Читайте також:

ЮЩЕНКА ХОЧУТЬ УБИТИ

Кучма доручив Смешку й Білоконю вивчити ситуацію з форумами Ющенка

КУЧМА НАКАЗАВ ЗНАЙТИ ПОТЕНЦІЙНИХ КІЛЕРІВ ЮЩЕНКА



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...