Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Одесі 2 тисячі опозиціонерів обіцяли Януковичу акції громадянської непокори

Субота, 6 грудня 2003, 13:45
6 грудня 2003 року Коаліція Демократичних сил Одесщини провела мітинг протесту на Думській площі міста.

На мітинг, організований Одеським регіональним штабом блоку "Наша Україна", обласних організацій партії "Батьківщина", Соціалістичної та Комуністичної партій, під дощем зібралося 2 тис. одеситів, повідомляє прес-служба Одеського регіонального штабу Блоку Ющенка "Наша Україна".

Одеські лідери опозиції у своїх виступах висловили протест проти соціально-економічної політики уряду Януковича, яка призвела до зростання цін на хліб та харчові продукти, зниження мінімальної зарплатні та проти діяльності Одеської міської ради та міського голови Боделана щодо передачі в оренду фірмі "Інфокс" комунального підприємства "Одесводоканал", приватизації рекреаційних земель.

Наприкінці були сформульовані головні вимоги мітингувальників:
- встановити ціни на хліб та продукти першої необхідності на рівні 1 січня 2003 року;

- встановити тарифи на комунальні послуги на рівні 1 січня 2002 року;

- відмінити рішення сесії Одеської міськради від 18 листопада 2003 року про передачу КП "Одесводоканал" в оренду на 49 років фірмі "Інфокс" та залишити вказане підприємство у комунальній власності Одеської міської територіальної громади;

- відмінити всі рішення міськради щодо передачі та продажу у приватну власність земель у прибережній зоні м. Одеси.

Завершився мітинг одностайним голосуванням мітингувальників за ухвалення резолюції, в тексті якої зазначено, що у разі подальшого ігнорування соціальних вимог одеситів опозиція збирається перейти до проведення масових акцій громадянської непокори.

Об'єднані демократичні сили Одесщини закликають всіх одеситів стати на захист своїх соціально-економічних прав та інтересів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування