СДПУ(о) повторило Балозі в Мукачевому "донецьку зустріч Ющенка"

Субота, 27 березня 2004, 15:28

У Мукачевому у суботу було зірвано заплановану зустріч народного депутата, кандидата на посаду мера міста Віктора Балоги з мукачівцями.

Про це повідомляє прес-служба народного депутата України Віктора Балоги.

У суботу, 28 березня, в приміщенні Будинку Русинів мала відбутись зустріч народного депутата України Віктора Балоги з мукачівцями. Однак за годину до запланованої зустрічі в приміщення будинку ввірвалось з десяток невідомих осіб, які відразу замінили замок на вхідних дверях, зазначає прес-служба.

"Керували діями молодиків радник голови Закарпатської облдержадміністрації Івана Різака, кум заступника начальника УМВС України в Закарпатській області Віктора Русина, швагр глави Президентської Адміністрації Віктора Медведчука Іван Чубірко та президент футбольного клубу "Закарпаття" неодноразово судимий Володимир Паульо на прізвисько "Чалий", – говориться в повідомленні.

Коли до будинку прийшов голова Товариства "Общество "Подкарпатских Русинов" Владислав Лецович, його "затягли в приміщення, нанесли йому тілесні ушкодження і викинули на вулицю", – зазначає прес-служба.

Усе це відбувалося на очах близько трьохсот мукачівців та працівників правоохоронних органів.

Голова Товариства "Общество Подкарпатских Русинов" Владислав Левович звернувся з відповідною заявою до начальника міліції Мукачевого, однак останній жодних дій не вжив.

Втім, імпровізована зустріч із народним депутатом України Віктором Балогою відбулась прямо на вулиці. Йому вдалось переконати членів товариства відмовитись від пропозиції деяких гарячих голів перекрити рух потягів по залізничній станції Мукачево в знак протесту щодо дій криміналітету та есдеківської влади Закарпаття.

Прес-служба депутата зазначає, що, як стало відомо із достовірних джерел, дана акція була організована "заїжджими 30-ма політтехнологами", які розмістили "свій штаб із виборів міського голови Мукачевого" на "дачі Медведчука", що в селі Жденієво.


Читайте також:

Представника СДПУ(о) Нусера таки знімуть з виборів, незважаючи на родича Медведчука?

РОДИЧ МЕДВЕДЧУКА НАПАВ НА ЖУРНАЛІСТІВ "5 КАНАЛУ" У МУКАЧІВСЬКІЙ МЕРІЇ

Газета СДПУ(о) скаржиться, що на неї тисне "клан Балоги-Петьовки"


Балогу нарешті зареєстрували кандидатом у мери Мукачевого

В Мукачевому відпрацьовують чорні технології для президентських виборів

Балога погрожує посадити в тюрму членів виборчкому в Мукачевому

Суд, що визнав Петьовку мером Мукачевого, ліквідовано

У Мукачевому виборчком став віртуальним. Туди стягується "спецназ"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News