В отруєнні Ющенка використовують технології справи Гонгадзе і Гончарова

Понеділок, 4 жовтня 2004, 11:49
Слідча комісія з отруєння Ющенка вважає провокацією оприлюднення на телеканалах, підконтрольних Медведчуку, історії хвороби Ющенка.

"Несанкціонований викид в пресу ксерокопії історії хвороби Ющенка я розцінюю як брудну провокацію, ініціатори якої хочуть заблокувати роботу комісії", - заявив голова комісії Володимир Сівкович.

Як відомо, 1 жовтня на телеканалах "Інтер" та "1+1" цитувалася історія хвороби Віктора Ющенка. За версією каналів, яка була розтиражована на російських сайтах, історія хвороби була передана в пресу одним з членів слідчої комісії.

"Я запевняю, що ніхто з членів комісії непричетний до цих публікацій", - сказав у зв’язку із цим Сівкович.

"Ті, хто це зробив сподіваються, що виникне конфлікт між прокуратурою, Службою безпеки України та нашою комісією", - зазначив Сівкович.

"Схожі технології уже використовувалися і у справі Гончарова, і у справі Гонгадзе, коли відповідні слідчі матеріали з`являлися на шпальтах газет. Провокатори сподіваються відволікти слідство від розслідування справи по суті", - додав він.

"Нічого з цього не вийде", - запевнив Сівкович.

"Я закликаю керівників правоохоронних органів у подальшому підтримувати співпрацю з комісією і не звертати уваги на всі ці провокації".

"Українська правда"



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...