Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція взяла під контроль чорнуху проти Ющенка

Середа, 6 жовтня 2004, 10:50
Міліція опечатала склад №56 "Експоцентру України", де у вівторок ввечері була виявлена антиющенківська поліграфічна продукція.

Як повідомив штабу Ющенка депутат Євген Жовтяк, пізно ввечері на склад прибули двоє представників Центральної виборчої комісії України.

Заступник голови ЦВК Ярослав Давидович, оглянувши місце події, заявив, що "візьме до відома" події на складі й повідомить про це інших членів комісії, проте рішення буде прийматися на засіданні ЦВК.

За словами народного депутата Юрія Оробця, загалом представники ЦВК демонстрували "повну безпорадність".

"Це – просто аморальність. Вони сказали, що будуть звертатися до правоохоронців, які в цей час ховалися по кущах і боялися поткнутися на склад", - розповів Оробець.

Давидович порадив вивезти всю "брудну" поліграфію до ЦВК, щоб там її запротоколювати.

Але, за словами народного депутата Жовтяка, коли зранку за продукцією під'їхали дві вантажівки, з'явилася міліція й заявила, що бере склад під охорону, тому не дозволить звідти нічого вивезти.

Протягом цієї ночі на місці подій лишалися народні депутати з фракції "Наша Україна" Беспалий, Гірник, Жванія, Жовтяк, Катеринчук, Манчуленко, Оробець і Стецьків.

Представники фракції "Регіони України" покинули склад, повідомив Володимир Бондаренко.

Водночас, за його словами, вранці почались арешти прихильників Ющенка, які підходили на склад, і просто випадкових людей.

"Беркут" затримав дві машини з прихильниками Ющенка, поклавши їх обличчям на асфальт", - розповів Бондаренко. Депутат Жовтяк сказав, що близько 5.30 ранку до складу прибув цілий полк "Беркута" – 42 машини.

"Проте вони просто зупинилися на під'їздах до складу, не зайшовши до самого приміщення", - сказав він.

УНІАН

Читайте також:

Шуфрич думає, що чорнуху проти Ющенка надрукував він сам. Депутати ночують на складі

Депутатів з "чорнухою" на Ющенка закрили на складі Бакая. До них приїхали "регіонали"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування