Губський: Янукович переміг. У селах голосували по 100%

Неділя, 31 жовтня 2004, 23:52
Віктор Янукович переміг у першому турі виборів, але не набрав 51% голосів.

Такі дані назвав журналістами в прес-центрі центрального виборчого штабу Віктора Януковича народний депутат України Богдан Губський, повідомляє сайт "Трудової України".

"Є дві інформації – дуже позитивна й не дуже. Почнемо, мабуть, з дуже позитивної. За нашими даними (йдеться не про екзит-пол), Віктор Янукович переміг у першому турі. Не дуже позитивна інформація: на жаль, наш кандидат переміг не з перевагою в 51%, і тому буде 2-й тур", - пожартував Губський.

За його словами, вибори, які пройшли сьогодні, продемонстрували "демократичність нашого суспільства і прозорість виборів".

"Адже ми знаємо, що низка політичних сил "навантажувала" ситуацію, лякала людей різними жахами. Але це не підтвердилось. Суспільство абсолютно прозоро сприйняло вибори, і люди на них пішли. І це – вагоме підтвердження перемоги Віктора Януковича", - сказав Губський.

"Адже люди цей вибір зробили свідомо. Другим величезним внеском України у демократію вважаю те, що проголосувало більш як 75 % виборців", - додавв нардеп.

Зокрема, за його словами, у Драбівському районі на Черкащині на вибори прийшло 92 % виборців. У деяких селах – усі 100%. "Це означає, що люди хочуть особисто обирати своє майбутнє", – підсумував Губський



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...