ТИМОШЕНКО ДАЛА КУЧМІ ЧАС ДО РАНКУ. ВОНА ЗНАЙШЛА РОСІЙСЬКИЙ СПЕЦНАЗ

Понеділок, 22 листопада 2004, 23:00
Юлія Тимошенко заявляє, що команда Ющенка дає Кучмі час до ранку оформити позиції для переговорів.

О 10 ранку на Майдан Незалежності збирається ще один масовий мітинг прихильників Ющенка, заявила Тимошенко, виступаючи перед мітингуючими під Адміністрацією президента.

Тимошенко сказала, що Кучма "готовий мирно домовлятися про передачу влади Ющенку". "Те, що Кучма заявив сьогодні, це наша перемога", - заявила вона.

Тимошенко також закликала людей, які можуть залишатися під АП, стояти до ранку для організації облоги. Людям принесуть гарячий чай та одяг.

"Вони злякалися і йдуть на поп'ятну", - сказала Тимошенко

Вона закликала людей у 5 разів збільшити чисельність мітингу в середу.

"Ми переходимо до мирної облоги", - сказав мітингуючим Олександр Зінченко. Він розповів подробиці походу за бар'єри адміністрації президента.

"Там три блоки охорони, не тільки громадян України. Як тільки ми пройшли три блоки, на вході до адміністрації президента стоїть його охорона, і їм дана команда, якщо йде натовп Ющенка більше 25 осіб, стріляти на ураження. Ми не будемо грати у війну, ми не ризикуватимемо жодним життям", - сказав він.

Зінченко також закликав чоловіків відпустити додому жінок, щоб погрітися, з тим щоб прийти на мітинг на Майдан незалежності уранці.

Тим, хто залишився під адміністрацією, Зінченко пообіцяв повідомити подробиці дій через 40 хвилин - годину. Він також пообіцяв повідомити рішення комітету національного порятунку.

Тимошенко і Зінченко виступали на кузові одної з вантажних машин, яка стоїть на вході до Банкової з боку Інститутської.

Вони виступали у звичайні мегафони, була погана чутність і Тимошенко просила передати її слова далі по колоні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...