Міліціонери Харкова розповіли, як фальсифікували вибори за Януковича

Неділя, 7 листопада 2004, 23:00
Група співробітників місцевих правоохоронних органів заявила про порушення закону владними структурами області під час президентських виборів.

Інформацію про порушення, як стало відомо на вихідних, вони виклали у зверненні на адресу голови Верховної Ради Володимира Литвина, повідомляє "Німецька хвиля".

Правоохоронці зазначають, що під час виборів у області були значні зловживання.

Зокрема, бюлетенів було завезено на 50 відсотків більше, ніж треба. Зайві бюлетені зберігались під охороною міліції й були використані, оскільки губернатор Євген Кушнарьов зажадав від голів райдержадміністрацій, під загрозою звільнення, забезпечити щонайменше 60 відсотків голосів за провладного кандидата.

Начальник обласного УМВС, зазначається далі у зверненні, наказав своїм підлеглим голосувати за чинного прем’єра, створив з їх числа "групу протидії виборчій кампанії Ющенка" та санкціонував стеження за керівниками регіонального штабу "Нашої України", народними депутатами Володимиром Філенком та Анатолієм Матвієнком.

Копію звернення правоохоронці спрямували до регіонального штабу блоку "Наша Україна", де журналістів запевнили у справжньості цього звернення.

читайтет також звернення міліціонерів повністю

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...