Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма до вчора не чув, що Януковича слід відправити у відставку

Вівторок, 7 грудня 2004, 11:45
Президент України Леонід Кучма обвинуватив "Нашу Україну" у тім, що переговори з міжнародними посередниками закінчилися безрезультатно.

Про це він заявив у вівторок під час зустрічі з керівниками й представниками фракцій і груп, а також керівництвом Верховної Ради.

У зустрічі беруть участь керівники майже всіх груп і фракцій, за винятком представників Блоку Юлії Тимошенко. Фракцію "Наша Україна" представляє Віктор Пинзеник.

У зустрічі також беруть участь спікер парламенту Володимир Литвин і прем'єр-міністр, кандидат у президенти Віктор Янукович.

"Я дякую за те, що ми зустрілися в такому складі - тому складі, що може прийняти рішення, щоб зупинити ту політичну кризу, що сягнула таких уже розмірів, що дуже істотно впливає на економіку", - сказав Кучма, відкриваючи зустріч.

На початку зустрічі Кучма коротко розповів її учасникам про підсумки п'ятигодинних багатосторонніх переговорів за участю іноземних посередників, які пройшли ввечері в понеділок і завершилися в ніч на вівторок.

"Якщо говорити за великим рахунком, домовленості досягнуто не було", -
сказав президент. "Питання всі відомі - через що далі процес не пішов", - додав він.

Кучма також відзначив, що на погоджувальній раді в понеділок була досягнута домовленість про голосування "пакету" законопроектів, що включає законопроекти про новий склад Центвиборчкому; про зміни в закон про вибори; про політреформу.

"Наша Україна" поставила додаткове – чи у вас це було раніше - питання відставки уряду. Тому на таких позиціях ми вчора розійшлися", - сказав президент.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте також:

Литвин і Кравчук підуть на переговори з Кучмою. КПУ, СПУ, СДПУ(о) і "Регіони" не будуть голосувати без політреформи

Третій круглий стіл. Провал переговорів чи тактична перемога Ющенка?

Кучма "кинув" лідерів фракцій. Якщо його не вмовлять, криза не розв'яжеться


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування