Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко підтримає колишній адвокат Януковича

Вівторок, 1 лютого 2005, 11:00
Депгрупа "Демократичні ініціативи" буде підтримувати Юлію Тимошенко на посаду прем’єр-міністра України.

Як заявив у коментарі "Українській правді" лідер групи Степан Гавриш, у вівторок зранку вони зустрілися з Тимошенко.

"Новий президент переміг зі своєю програмою, і час дискусій завершився. Всім державницьким силам час консолідувати зусилля. Ми підтримуємо Юлію Володимирівну як прагматичного, прогнозованого політичного менеджера", - сказав Гавриш.

Він також додав, що "Демініціативи" не пропонуватимуть в уряд своїх кандидатів. "Це справа тих, хто стояв пліч-о-пліч з Ющенком на Майдані".

"Але якщо нам запропонують, ми не відмовимося", - додав Гавриш. Як відомо, під час виборів президента Гавриш був представником Януковича в ЦВК і у Верховному суді.

Тим часом фракція СДПУ(о) визначиться щодо підтримки Тимошенко після зустічі з нею у вівторок вдень, сказав лідер есдеків Леонід Кравчук.

Щодо підтримки Тимошенко також не визначилася фракція Народної аграрної партії, повідомив "УП" її лідер Ігор Єремєєв.

"Ми ведемо консультації з тим, щоб зрозуміти, як Юлія Володимирівна збирається працювати на користь народу України", - сказав Єремєєв.

Соцпартія готова підтримати Тимошенко за умови виконання нею угоди, підписаною між СПУ і Віктором Ющенком, повідомив "УП" член фракції Микола Рудьковський.

"У нас є рішення – підтримати Тимошенко за умови виконання нашої угоди з Ющенком – безкоштовної медицини, освіти, виведення військ з Іраку тощо", - сказав Рудьковський.

Він повідомив, що СПУ також у вівторок зустрічається з Тимошенко.

Про те, що немає остаточного рішення щодо підтримки Тимошенко з боку "Нашої України", повідомив у вівторок член фракції Микола Катеринчук. "Іде процес консультацій", - сказав він.

Як відомо, раніше про підтримку Тимошенко заявила фракція "Єдина Україна", фракція Компартії буде визначатися на засіданні керівного органу.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...