Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Павловському пропонували працювати на Ющенка, але Янукович заплатив більше

П'ятниця, 4 лютого 2005, 10:15
Петро Порошенко пропонував російському політтехнологу Глєбу Павловському працювати на команду Ющенка, але той відмовився тому, що йому це було матеріально невигідно.

"Мені особисто пан Порошенко робив прозорі комерційні пропозиції взаємодіяти з командою Ющенка. Але я відхилив їх, тому що ці пропозиції створювали конфлікт інтересів. Та й працювати з "Нашою Україною" було комерційно невигідно", заявив Павловський в інтерв’ю "Львівській газеті".

Політтехнолог вважає, що призначення Тимошенко на посаду прем’єра не є проблемою для Росії. "Юлія Тимошенко, на думку наших експертів, є людиною, найвищою мірою здатною домовлятися, що вона неодноразово підтверджувала під час спілкування з російськими чиновниками. В неї гарні, напрацьовані зв’язки з Росією. Водночас ми маємо всі дані її біографії", натякнув він.

При цьому він додав, що Росії "не звикати, адже уряд України очолював і Павло Лазаренко".

Павловський назвав смерть грузинського прем’єра пана Жванії "загадковою, "але якоюсь мірою передбачуваною", оскільки "бути прем’єром у Грузії – небезпечно". "До речі, я не бажав би пані Тимошенко опинитися в ситуації пана Жванії. Проблема в одному – в непрозорості політичних намірів грузинського керівництва", додав він.

Російський політтехнолог назвав своєю головною помилкою під час передвиборчої кампанії в Україні, коли він працював на Януковича та стару владу, свій "опортунізм". "Я виявляв зайву стриманість в оцінках супротивників. Поводився, як дипломат, а не консультант".

За його словами, він мав "лише інформаційні повноваження" і "не дозволяв власних стратегій в українській виборчій кампанії". Натомість його "американські, європейські, надто польські, колеги були більш наполегливими у своїх рекомендаціях".

"Друга помилка – це злиденність наших російських ЗМІ, нашого шоу-бізнесу в Україні. Те, що показує наше телебачення, принижує Росію", зізнався Павловський.

Кажучи про Кучму, Павловський заявив, що за його даними "екс-президент нині веде торг із новою владою".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування