Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович планує роботу своєї опозиції й читає Сакса

П'ятниця, 4 лютого 2005, 15:59
Роль нової опозиції буде принципово іншою ніж та, яку виконувала опозиція вчора, сказав журналістам лідер Партії регіонів, екс-прем'єр Віктор Янукович.

"Це не буде гра на негативах. Ми не будемо керуватися принципом колишньої опозиції: чим гірше, тим краще. Навпаки, ми будемо робити все, щоб гіршого не допустити", - сказав він.

Як повідомляє прес-служба Януковича, лідер Партії регіонів відзначив, що навіть у новій якості він не відмовиться від найбільшої мрії свого життя - "зробити так, щоб в Україні не було крайньої бідності, щоб не було в ній голодних дітей".

При цьому він розповів, що читав нещодавно на відпочинку перший в історії світу план ліквідації глобальної нерівності Джеффрі Сакса. "Це дуже цікава робота керівника радників генерального секретаря ООН. І з неї також можна багато запозичити для моєї концепції "Україна без крайньої бідності", - сказав він.

Говорячи про свої найближчі плани, глава Партії регіонів відзначив, що зараз партія готується до з'їзду.

"Працюємо над проектами документів і над концепцією діяльності в нових умовах. Роботи багато. Але при цьому я намагаюся знаходити час для зустрічей з людьми, як з політиками, так і із простими громадянами, що для мене завжди було дуже важливо", - сказав Янукович.

ЛIгабiзнесIнформ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування