Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Губернатори зроблять те, що не вдавалося століттями?

П'ятниця, 4 лютого 2005, 17:59
Відбулася зустріч президента України Віктора Ющенка з новопризначеними головами обласних державних адміністрацій, у якій також взяли участь державний секретар президента Зінченко та перший помічник президента Третьяков.

Про це в п’ятницю повідомляє його прес-служба.

Ющенко привітав керівників регіонів зі вступом на високу посаду і висловив сподівання, що нині "в людей, які представляють владу, є нагода зробити те, що не вдавалося століттями".

Президент відзначив, що до нового центрального та регіонального уряду увійшли молоді люди, які є висококваліфікованими спеціалістами. "Ви йшли в політику не заради посади, нехай головною метою для вас залишається служіння людям", - звернувся він до учасників зустрічі.

Глава держави висловив своє бачення регіональної політики і заявив, що нині треба чітко сформувати завдання для регіонів на 2005 рік.

Він закликав кожного з голів облдержадміністрацій, враховуючи специфічність свого регіону, зайнятися двома-трьома пріоритетними програмами розвитку області.

"У вас має бути програма швидкого успіху. Давайте домовимося, що в нас є одинадцять місяців. За цей час ви маєте продемонструвати політику успіху", - сказав Ющенко.

Він закликав голів до командної гри, об'єднання еліт у регіонах і до тісної співпраці з центральним урядом. "Вас з урядом мають поєднати дві стратегії - стратегія швидкого успіху і вирішення нагальних соціальних програм", - наголосив Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування