Гриценко буде звільняти по-людськи, а служба буде 12 місяців

Понеділок, 7 лютого 2005, 14:40
Військовослужбовці, що призивалися до лав Збройних сил України торік у жовтні, будуть звільнені через 12 місяців служби.

Про це повідомив новий міністр оборони України Анатолій Гриценко.

Відповідні доручення, як сказав міністр оборони, щодо вирішення цього питання вже дані, у тому числі й начальнику Генерального штабу Збройних Сил України.

За словами Гриценка, у міноборони відбудуться кадрові зміни. Водночас він не сказав про конкретних посадовців, яких буде переведено або звільнено. Разом з тим, за його словами, з цими людьми "треба поступити по-людськи і по розуму, таким чином, щоб це працювало на результат".

Як зазначив Гриценко, у силовому відомстві є складні проблеми, і вони вимагають системних рішень, для обговорення яких треба залучити різних фахівців. На його думку, потрібно "відсіяти нереалістичне від доцільного".

Водночас міністр оборони не виключив, що матиме достатньо радників, у тому числі й позаштатних, які не можуть прийти в Міністерство оборони, але в яких є розум і досвід. Гриценко також не виключив, що при міністрові оборони будуть створені громадські дорадчі структури.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування