Учасник боїв із Щербанем став заступником губернатора

Середа, 9 лютого 2005, 17:26
Голова Молодіжного національного конгресу Олег Медуниця призначений заступником Сумського губернатора з питань внутрішньої політики, молоді й ЗМІ.

Про таке призначення глави Сумської облдержадміністрації Миколи Лаврика повідомляє Інтерфакс-Україна

Медуниця був активістом студентського страйку проти об'єднання трьох сумських вузів під управлінням депутата із СДПУ(о) Олександра Царенка. Він був одним з керівників пішого походу сумських студентів на Київ улітку 2004 року, яких силою зупинили за наказом колишнього губернатора Володимира Щербаня.

Лаврик також призначив своїм першим заступником Ніну Гаркаву, яка раніше працювала його заступником у міськраді міста Ромни. Вона буде курирувати управління фінансів й економіки.

Григорій Василенко, який був мером Конотопа, став заступником глави області з питань житлово-комунального господарства й будівництва.

Сільським господарством і переробною промисловістю буде займатися Володимир Сапсай, який очолював агрофірму в рідному селі президента Віктора Ющенка Хоружівці.

Питаннями освіти й охорони здоров'я буде займатися Олександр Лаврик, тезка глави області, який очолював обласну організацію "За Україну! За Ющенка!".

Заступником з функціями керсправами облдержадміністрації стала Світлана Гумен.

Єдиний із заступників колишнього глави області Сергій Крестенков буде як і раніше курувати промисловість, транспорт і зв'язок.

Таким чином, кількість заступників глави сумської області зменшилася з 11 до 7. Нові заступники поки будуть виконувати обов'язки, їхнє остаточне затвердження на посаді відбудеться пізніше. Як очікується, Лаврик представить своїх заступників у п'ятницю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування