Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Родина Кравченка поки не чіпає Омельченка

Неділя, 6 березня 2005, 11:49
Родина Юрія Кравченка спростовує повідомлення про те, що вони подали заяву до Генпрокуратури "з вимогою порушити кримінальну справу проти депутата Григорія Омельченка та інших політиків за доведення до самогубства".

Як повідомляє канал ICTV, дочка Кравченка повідомила їм, що родина не робила таких кроків.

Родичам зараз не до подібних заяв, сказала дочка Кравченка.

Про те, що родичі Кравченка будуть вимагати порушити кримінальну справу за доведення Кравченка до самогубства, в неділю стало відомо ІТАР-ТАСС з джерела в Генпрокуратурі.

Як відомо, за версією слідства, Кравченко 4 березня покінчив життя самогубством у своєму заміському будинку під Києвом. Він був одним з підозрюваних у справі про вбивство у 2000 році журналіста Георгія Гонгадзе й минулої п'ятниці був викликаний у прокуратуру.

Напередодні глава МВС оголосив текст передсмертної записки Кравченка, у якій він написав, що "став жертвою політичних інтриг президента Кучми та його оточення".

У зв'язку з недавнім арештом підозрюваних в убивстві Гонгадзе деякі політики висловили у ЗМІ припущення про причетність Кравченка та інших осіб в організації цього злочину. Це змусило Генпрокуратуру виступити в суботу із заявою про тиск на слідство.

"Всупереч Конституції і законам у причетності до здійснення цього злочину упереджено обвинувачуються конкретні особи, висуваються вимоги їхнього негайного арешту. Взяти під варту пропонується навіть свідків у справі з метою забезпечення їхнього захисту", - говориться в заяві. "Названі дії окремих політиків та інших осіб є тиском на слідство", - зазначається в документі.

Читайте також:

КРАВЧЕНКА ЗНАЙДЕНО МЕРТВИМ НА ДАЧІ. МВС ПІДТВЕРДЖУЄ СМЕРТЬ

ОМЕЛЬЧЕНКО НАЗИВАЄ НАСТУПНІ МОЖЛИВІ ЖЕРТВИ. Серед них Деркач, Волков і Бакай

Що відомо про смерть Кравченка?

Опилюднено передсмертну записку Кравченка. Він звинувачує Кучму


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування