НА "1+1" І КАНАЛІ ПІНЧУКА ЗМІНИЛИ КЕРІВНИЦТВО

Понеділок, 1 серпня 2005, 10:56

На зборах Ради директорів телеканалу "Студія "1+1" за участю його співвласників Олександра Роднянського і Бориса Фуксмана були зроблені кадрові перестановки.

Про це повідомляють "Грани плюс" з посиланням на джерело, наближене до керівництва цього телеканалу.

Рішенням зборів генеральним директором призначений Юрій Морозов, який до цього працював програмним директором, а генеральним продюсером – Ольга Герасим’юк.

Володимир Оселедчик, який обіймав посаду генерального продюсера, до нового року відправлений у відпустку, його місце на телеканалі буде визначене пізніше.

Статус Роднянського теж змінився – його посада тепер називається голова ради директорів.

Крім того, Роднянський залишається власником 40% пакета акцій каналу, інші 60% – у американської медіа-корпорації СМЕ.

Кадрові перестановки відбулися і на телеканалі СТБ, що належить медіахолдингу Віктора Пінчука, повідомляє УНІАН.

Генеральний продюсер СТБ Дмитро Харитонов залишив свою посаду через закінчення річного трудового контракту, щоб почати роботу над власним проектом.

Як відомо, кадрові зміни відбулися і на каналі "Інтер". Зокрема, акціонери телеканалу внесли кандидатуру бізнесмена Валерія Хорошковського на посаду голови наглядової ради компанії.

Як повідомив "Комерсанту" заступник голови Нацради з питань телебачення і радіомовлення Ігор Курус, зміни власників на "Інтері" поки не відбулося. Водночас, в аффілійованих структурах власники вже змінилися.

Зокрема, це відбулося на ТОВ "Телерадіокомпанія "Музика-ТВ" (канал Enter-music) і ТОВ "Телерадіокомпанія "Кіно-ТВ" (канал Enter-film).

"Тепер 81% у статутному фонді цих компаній належить ВАТ 'Медіагенерація'", –сказав Курус. За даними "Комерсанта", ця структура аффілійована з російською компанією "Євразхолдинг", віце-президентом якої є Хорошковський.

Журналісти видання припускають, що "Євразхолдинг" або вже став, або найближчим часом стане основним акціонером "Інтера".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування