Колесников піде у Раду, якщо його візьме Янукович, і готує зустрічний позов

П'ятниця, 5 серпня 2005, 10:45

Голова Донецької облради Борис Колесников не виключає можливість балотуватися у депутати Верховної Ради наступного скликання.

Про це він повідомив в інтерв’ю каналу НТН у четвер.

"Коли була мажоритарна система, можна було сказати, я буду балотуватися чи ні. А це як з'їзд (Партії регіонів) вирішить. Включать до списку – значить буду. Від моєї згоди все одно нічого не залежить", - сказав він.

За словами Колесникова, поки він збирається працювати на посаді голови Донецької облради, але якщо депутати вирішать його замінити на цій посаді він погодиться з їхнім рішенням.

Колесников також повідомив, що першим, хто зустрів його у Донецьку після повернення з Києва був його заступник Анатолій Близнюк.

"Розмовляв з Анатолієм Михайловичем, в основному про останні 20 дні. Яка ситуація з бюджетом області. Які в нас проблеми. Тут у нас працювала професійна команда", - сказав він.

За словами голови Донецької облради, він не збирається виїжджати за межі України: "Я вдячний Юрію Віталійовичу, що він взагалі в мені не сумнівається. Він сказав, що не сумнівається, що Борис залишиться в Україні, я йому вдячний. Він сказав це до того, як я підписав підписку про невиїзд".

У четвер Колесников продовжив роботу з головами постійних комісій облради.

Крім того, Колесников має намір найближчим часом подати "зустрічний позов" у відношенні сім’ї Пенчуків, які стверджували, що були змушені продати за безцінь акції торгового центру "Білий лебідь" Колесникову під загрозою смерті.

"Ми вже місяць тому подавали заяву - коли знайшли гроші на рахунках Пенчуків, - щоб їх притягли за дачу неправдивих показів", - заявив він в інтерв'ю "Газеті по-київськи", опублікованому в п'ятницю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування