У списку до парламенту Колесников буде одним з перших

Вівторок, 9 серпня 2005, 11:36

Депутат з фракції Партії регіонів Сергій Ларін вважає, що голова Донецької облради Борис Колесников буде на одному з перших місць у виборчому списку партії.

Про це він заявив в інтерв’ю "Львівській газеті", опублікованому  у вівторок.

"Він залишається одним із чільних представників нашої політичної сили, головою обласної організації ПР і керівником обласної ради. Я прогнозую, що Борис Колесников посяде одне з перших місць у виборчому списку ПР", - сказав Ларін.

На питання щодо формування передвиборчого блоку партій, Ларін повідомив, що "ще точно не відомо складу цього блоку, як і складу інших можливих опозиційних об’єднань".

"Наразі тривають переговори з деякими політичними силами, але гарантій щодо їхньої участі в блоці немає. Я не відкрию нічого нового, коли скажу, що все стане відомо, і не лише стосовно опозиційних сил, восени. Саме тоді розгорнеться головна виборча діяльність. Можливо, ми співпрацюватимемо з ПСПУ Наталії Вітренко чи громадським форумом, створення якого ініціював Леонід Кравчук", - сказав Ларін.

На питання про заяву депутата від СДПУ(о) Нестора Шуфрича, що в разі зриву блокування СДПУ(о) з Партією регіонів, вини есдеків в цьому не буде, Ларін відповів:

"Ми багато пройшли з партією, яку очолює Віктор Медведчук, і говорити про те, що в наших стосунках є проблеми, не доводиться. Тісна співпраця на виборах і підтримка СДПУ(о) Віктора Януковича не може минути безслідно, а тому вважаю, що шанси домовитися про спільну участь у парламентських виборах є".

На питання щодо громадського форуму та слів підтримки з боку Януковича, Ларін сказав, що "якихось видимих результатів наразі немає, але ми завжди готові розглянути будь-які пропозиції співпраці та, якщо вони нам підійдуть, узяти участь у їх реалізації".

Раніше Колесников не виключив можливості балотуватися до Верховної Ради, якщо "його включать у список".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування