НТКУ може отримати президента сьогодні?

П'ятниця, 7 жовтня 2005, 15:05

Президент Віктор Ющенко заявляє, що в п’ятницю або в суботу хоче провести зустріч, на якій може визначитись кандидатура на посаду президента НТКУ.

Про це Ющенко заявив в п’ятницю під час зустрічі із регіональними ЗМІ.

"Три концепції подані, комісія на сьогодні, як повідомив Олег Борисович (Рибачук) в цілому може висловитися по поданих позиціях. Я хочу провести зустріч сьогодні або завтра", - зазначив Ющенко.

Він також переконаний, що потрібно "посилити наглядову раду, укріпити експертами, громадськими інституціями, збалансовано знайти представництво від влади" і "вцілому сформувати концепцію роботи, яка б забезпечила реалізацію національних і державних інтересів" в роботі телекомпанії.

Ющенко також зазначив, що "хоче бачити цікавий канал із цікавою командою". На його думку, у команди є все для цього, починаючи від кількох тисяч працюючих, закінчуючи їх інтелектуальними можливостями.

"Але багато років не було лідера, який міг побачити національну інформаційну телевізійну політику… У нас є всі можливості бачити його цікавим. Проблема у людях", - зазначив Ющенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування