Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Соціалісти боротимуться з Ющенком у парламенті

Вівторок, 1 листопада 2005, 16:10

Фракція Соцпартії у Верховній Раді буде добиватися подолання вето президента на низку законів, які забороняють приватизацію кількох великих підприємств.

"Ми, звичайно, будемо просити Верховну Раду тобто відхилити вето президента", - сказав заступник керівника фракції СПУ у парламенті Іван Бокий в інтерв’ю Бі-Бі-Сі.

Бокий також зазначив, що президент Віктор Ющенко порушив свої передвиборчі обіцянки не приватизовувати Одеський припортовий завод.

"Він (Ющенко) по суті відхилив свої перевиборні наміри, які він висловив перед трудовим колективом Одеського припортового заводу, де він ясно і чітко заявив, що приватизувати таке зразкове підприємство було б злочином", - сказав він.

"Тепер не зрозуміло, чому президент іде, його ж словами кажучи, на такий злочин", - додав депутат.

Як відомо, у понеділок Ющенко ветував закони, ухвалені Верховною Радою на початку жовтня, які забороняють продаж державних акцій харківського заводу "Турбоатом", компанії "Укрнафта" і Одеського припортового заводу.
Для подолання президентського вето потрібно 300 голосів депутатів Верховної Ради.

Після вдалої реприватизації комбінату "Криворіжсталь" минулого тижня Ющенко наголошував на потребі швидкої приватизації державних підприємств.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування