Збір на купівлю комплексу важкого дрону для 48 ОШБ

Янукович не знає, що відбувалося на його з'їзді?

Субота, 5 листопада 2005, 13:13

Офіційне рішення про самостійну участь Партії регіонів у виборах буде прийнято 3 грудня на позачерговому з'їзді партії.

Про це заявив лідер партії Віктор Янукович за підсумками чергового з'їзду партії, що проходив у суботу.

"Офіційно це рішення буде прийнято 3 грудня. Сьогодні воно обговорено й схвалено", - сказав він.

Водночас інші учасники з'їзду завили про те, що саме на суботньому з'їзді було прийнято рішення про самостійну участь у виборах.

Також Янукович не виключив, що у виборчому списку будуть присутні політичні діячі, які не є членами партії. Зокрема, й екс-губернатор Харківщини Євген Кушнарьов.

"Участь Кушнарьова обговорювалася. Ми розглядали питання з двох сторін – і Партії регіонів, і Нової демократії, про злиття партій... Поки що йдуть перемовини, і оголошувати їх ми не домовлялись", - зазначив Янукович.

"Зараз розглядається питання участі окремих фізичних осіб, які не є членами Партії регіонів, але займають активну позицію. Вони мають величезний потенціал. Це люди, з якими Партія регіонів укладатиме спеціальні угоди, і, можливо, включатиме до списку різних рівнів", - відзначив він.

На питання, чи можлива поява в списку Партії регіонів екс-керівника Держуправління справами Ігоря Бакая, Янукович відповів, що таке питання не обговорювалось.

Як стало відомо, на з'їзді було обрано новими членами партії депутатів Дмитра Святаша та Миколу Лісіна.

Янукович не пояснив журналістам, чому з'їзд був закритим, і висловив здивування, чому на нього не допустили журналістів. "А я не знаю, чому на з'їзд не допустили журналістів. Якби ви до мене звернулися, я б вам допоміг", - сказав лідер партії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування