Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Кінаха попросила захисту у генпрокурора

Понеділок, 7 листопада 2005, 14:17

Партія промисловців і підприємців звернулася до генпрокурора з проханням взяти під свій контроль розслідування нападів на голову Закарпатської територіальної партійної організації ПППУ Іштвана Цапа.

Про це йдеться у заяві фракції ПППУ, переданій прес-службою в понеділок.

"Представники партії вважають, що злочин має політичні мотиви і напряму пов’язаний з партійною діяльністю регіонального лідера ПППУ", - йдеться в документі.

Як йдеться в заяві фракції, спільне завдання полягає в тому, щоб "зробити все, щоб не допустити в країні брутальної боротьби, не дозволити перетворити вибори народних депутатів в парламент та місцеві ради України в нецивілізовані "бої без правил".

На думку депутатів, прояви агресії викликані підвищенням рейтингу ПППУ - стабільної та авторитетної політичної сили суспільства.

Також в документі зазначається, що другий ганебний випадок, спрямований проти ПППУ, стався у Луганській області. В ніч на 4 листопада було здійснено напад і пограбовано обласний виборчий штаб Луганської територіальної партійної організації Партії промисловців і підприємців України, чим спричинено значних матеріальних збитків, - зазначено в документі.

Як йдеться у повідомленні, "фракція Партії промисловців і підприємців України висловила категоричний протест проти вищезгаданих злочинів і звернулася особисто до генерального прокурора України з проханням взяти їх розслідування під особистий контроль".

Лідером ПППУ є секретар РНБО Анатолій Кінах.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування