СБУ подякувала комуністам за свято

Вівторок, 8 листопада 2005, 10:51

Служба безпеки України висловила вдячність лідерам політичних структур "за збереження миру та спокою під час акцій з нагоди річниці Жовтневої революції".

Таку заяву зробила у вівторок прес-служба СБУ.

"Служба безпеки висловлює свою вдячність усім організаторам та учасникам заходів за стриманість, виваженість та толерантність", - йдеться у заяві.

Зокрема, СБУ вдячна політичним лідерам за "розуміння неприпустимості переведення ідейних суперечностей у площину силового протистояння".

Виходячи з цього, Служба безпеки "висловлює сподівання на спільний шлях до формування громадянського демократичного суспільства у нашій державі".

І наголошує на тому, що "вона суворо дотримується принципу невтручання у політичні процеси у державі, діє в межах, визначених законами України щодо захисту державного суверенітету, конституційного ладу та запобігання терористичним проявам".

За даними МВС, 7 листопада у 223 населених пунктах України відбулося 338 масових заходів, у яких взяли участь понад 52,4 тисячі громадян.

Охорону громадського порядку забезпечували понад 11,6 тис. правоохоронців. Зокрема, у Києві відбулося 13 масових заходів та акцій за участю близько 2,4 тисяч осіб.

Під час акції в районі вулиці Банкової було затримано 12 осіб. Щодо правопорушників складено протоколи про адміністративне правопорушення (дрібне хуліганство). Того ж дня усіх затриманих було відпущено.

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування