Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведько ще не знає, чи заведе справу на Піскуна

Вівторок, 8 листопада 2005, 15:45

Генпрокурор Олександр Медведько вагається з відповіддю щодо можливості порушення справи проти колишнього керівництва Генпрокуратури за халатне ставлення до розслідування отруєння Віктора Ющенка.

Про це генпрокурор повідомив в інтерв'ю журналістам за підсумками участі в засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з розслідування фактів корупції вищих посадових осіб.

Медведько повідомив, що Генпрокуратура дасть оцінку зверненню депутата Володимира Сівковича про необхідність порушення такої кримінальної справи після детального розгляду звернення депутата.

При цьому Медведько відзначив, що це звернення буде розглянуте у встановлений законом термін.

Крім того, генпрокурор розповів про те, що у вівторок на засіданні комісії під керівництвом нардепа Володимира Заплатинського доповідав про розслідування кримінальних справ, порушених ГПУ у зв'язку із заявами Олександра Зінченка.

При цьому генпрокурор не відповів на запитання, чи підтверджуються заяви про корупцію, про які раніше заявив Зінченко. За словами генпрокурора, наразі проходить розслідування, тому поки рано говорити, підтверджуються такі факти чи ні.

Ліга


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...