Клюєв і соціалісти залишилися без банку

Понеділок, 6 березня 2006, 12:31

Австрійський банк "Bank Burgenland", на покупку якого претендував український консорціум у складі "Маріупольського меткомбіната ім. Ілліча", донецького "Укрпідшипника" і "КБ "Актив-Банку", купить австрійська Grazer Wechselseitige Versicherung AG.

"Земля Burgenland і Grazer Wechselseitige Versicherung AG прийшли до угоди про покупку Bank Burgenland за EUR100,3 млн. і з цією метою завершити процес приватизації до 30 червня 2006 року", - говориться в повідомленні компанії GRAVE, текст якого розміщений на її сайті.

Раніше український консорціум мав намір купити контрольний пакет акцій австрійського Bank Burgenland за EUR140 млн. і в наступному збільшити його капітал на EUR100 млн, передає "Інтерфакс-Україна".

Консорціум також називався в числі фаворитів цього конкурсу.

ВАТ "ММК ім. Ілліча" - один із трьох найбільших металургійних підприємств України. ЗАТ "Ілліч-Сталь" належить 90,4101% його акцій, інші - фізичним і юридичним особам.

Главою ММК ім. Ілліча є соціаліст Володимир Бойко. "Укрпідшипник" контролюється братами Клюєвими.

Бойко посідає 8 місце в списку СПУ у Верховну Раду.

Глава ради директорів "Укрпідшипника" Сергій Клюєв займає 62 місце в списку Партії Регіонів, а його брат депутат Андрій Клюєв – 14 місце в тому же списку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News